UPC Romania –
tehnologie cu suflet

Viziunea UPC este aceea de a deschide lumea digitala si a o face accesibila tuturor romanilor. Ne dorim sa-i apropiem pe oameni de tehnologie prin solutii si servicii simple, inovative si usor de folosit. Strategia de responsabilitate sociala a UPC Romania se bazeaza pe relevanta, continuitate si transparenta iar zonele in care dezvoltam proiectele sunt educatia, cultura si incluziunea digitala, alaturi de siguranta pe Internet.

Valorile care stau la baza programului nostru de responsabilitate sociala sunt:

 

  • Respectul - fata de cei din jurul nostru si mediul inconjurator
  • Incredere - transparenta in comunicarea proiectelor planificate si a progreselor realizate
  • Credibilitate - indeplinirea promisiunilor
  • Relevanta – ne implicam si initiem proiecte in zonele unde credem ca putem schimba ceva in bine

 

Cautam zone unde putem contribui semnificativ si identificam abordari ingenioase pentru a schimba perceptii si a stimula implicarea in interiorul comunitatii. Iar cand proiectele noastre aduna in jurul lor comunitati active si cand vedem cum lucrurile evolueaza, ne simtim mandri ca am contribuit la aceste schimbari.

 

Lumea digitala, deschisa tuturor

 

Stim ca dezvoltarea noilor tehnologii este o sansa de a dobandi cunoastere, indiferent de cultura sau varsta. Toate programele noastre si initiativele pe care UPC Romania le sustine au in comun doua lucruri, care sunt in acelasi timp avantaje – sunt strans legate de tehnologia digitala, care este aplicata in diverse arii de activitate pentru a sluji interesele oamenilor si au o abordare unica, diferita de ceea ce s-a facut pana in prezent. Succesul de care se bucura toate aceste proiecte, parteneriatele cu institutii importante, bucuria de a darui si a vedea cum lucrurile se schimba in bine, toate acestea ne inspira si ne motiveaza.