Adu-ti un prieten la UPC si primiti amandoi super oferte

Recomanda serviciile UPC unui prieten si, daca devine clientul nostru, primiti amandoi cate
o luna de abonament gratuit
.

 
 
 
 
 

  Completeaza datele tale si ale prietenului recomandat

 1. Completeaza numele tau complet si corect. Completeaza numele tau complet si corect.
 2. Pentru a te putea identifica, completeaza codul de client corect. Pentru a te putea identifica, completeaza codul de client corect.
 3. Completeaza numarul tau de telefon, pentru a te putea contacta. Completeaza numarul tau de telefon, pentru a te putea contacta.
 4. Completeaza numele prietenului tau. Completeaza numele prietenului tau.
 5. Completeaza numarul de telefon al prietenului recomandat, pentru a-l putea contacta. Completeaza numarul de telefon al prietenului recomandat, pentru a-l putea contacta.
 6. Ce ii recomandam prietenului tau?

  CONNECT 150 + PLAY FAMILIA

  Viteza internet 150 Mbps

  131 canale TV

   
   

  BESTSELLER

  CONNECT 300 + PLAY FAMILIA

  Viteza internet 300 Mbps

  131canale TV

  Pachet Sport CADOU

   
   

  CONNECT 500 + PLAY MAXIM

  Viteza internet 500 Mbps

  162 canale TV

  Pachet Sport + Pachet HBO CADOU

   
   
   
   

Oferta este valabila pana la 7 martie 2018 si se aplica in cazul in care clientul recomandat incheie un contract cu o perioada minima contractuala de 24 luni. Reducerea de 100% timp de o luna se aplica atat clientului care a facut recomandarea, cat si clientului recomandat si este valabila pentru abonamentul lunar la serviciile achizitionate (televiziune, internet sau telefonie), pentru chiriile suplimentare ale Mediabox-urilor si pentru serviciile cu valoare adaugata achizitionate. In cazul in care clientul beneficiaza de o alta oferta promotionala, in prima luna se va aplica reducerea cea mai mare dintre cele doua oferte. Daca persoana recomandata nu finalizeaza instalarea serviciilor contracte, persoana care a facut recomandarea nu este indreptatita la niciun beneficiu. Detalii complete privind oferta, regulamentul campaniei si caracteristicile serviciilor UPC pe www.upc.ro.